lauantai 18. kesäkuuta 2016

Perustuksia

Nyt on perustukset valettu! Tekemämme finnfoam patjan päälle valettiin torstaina aluksi antura, joka sitten kuivui siinä viikonlopun yli. Heti maanantaina oli sokkelin vuoro. 


Tässä kuvaa anturasta muotteineen.. 





Sokkeli muotteineen..




Perustuksien kuivattua oli ulkopuolisten routaeristeiden asennus. Tämä tarkoitti T:lle (joka tekee iltavuoroa töissä puoleenyöhön) aikaista herätystä raksalle ainoana vapaapäivänään klo 06:00 :/ Eikä se tietenkään riittänyt, sillä sää tuona päivänä oli aivan sekaisin! 6h työpäivän aikana meinaan tuli sääilmiöt raekuurosta auringonpaisteeseen :`)

Meidän talopakettiin kuuluu 2,2x6,4m katettu terassi ja tarkoituksena on jossain vaiheessa laajentaa terassia, joten eristettiin myös sen kohdalta.




Eristeiden laiton yhteydessä asennettiin patolevy, sen hoiti kokonaisuudessaan vastaavamme Kari. Patolevyn lista ja sen kiinnitys jäi odottamaan myöhemmälle, sen voi kiinnittää vielä juuri ennen viimeisiä täyttöjä, jotka tulevat vasta pihatöiden yhteydessä talon valmistuttua.






Lopuksi vielä sokkelin sisäpuolelle asennettiin pilarijalat ja spu levyt. Heti seuraavana päivänä tästä on talotoimitus ja nosturi olikin valmiina odottamassa tontilla taloa ! Perustusvaihe sujui siis täysin mutkitta ja huomenna päästään asiaan! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetäthän kommenttisi, jotta saadaan tästä blogista yhdessä mahdollisimman kattava tietopaketti :)